Julkisivusi OMA Rakentaja

Tietoa Oma Rakennuksesta

Yhteystiedot

Oma Rakennus Oy – Julkisivusi OMA Rakentaja

Tammikuussa 2017 kaksi merkittävää julkisivurakentamisen erikoisosaajaa, Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy, yhdistyivät ja niiden liiketoiminta yhdistettiin ESLK-konserniin. Yhtiöt ovat ottaneet käyttöön uuden, yhteisen yritysnimen Oma Rakennus Oy:n.

Vuonna 1996 perustettu Suomen Lähiökunnostajat Oy on ollut merkittävimpiä julkisivujen perusparannusten palveluntarjoajista Etelä-Suomen alueella tärkeimpinä asiakkainaan kasvukeskuksissa sijaitsevat vuokratalo-, asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt sekä isännöintitoimistot.

Robert Rakennus on vuonna 2011 perustettu vaativien muuraustöiden, rappausten, julkisivusaneerauksen ja -rakentamisen sekä pellitystöiden asiantuntija, jonka pitkät muurausperinteet juontavat juurensa aina 1800-luvulle.

Kun kaksi julkisivurakentamisen erikoisosaajaa ovat yhdessä Oma Rakennus Oy:nä, pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaletin julkisivujen saneerauksiin ja uudisrakentamiseen sekä kustannustehokkaita vaihtoehtoja suurimmillekin kiinteistönomistajille ja erittäinkin vaativiin kohteisiin.

 

Toimintamme peruskiviä

Kokemus

Julkisivutöiden taitoa ei omaksu hetkessä. Se ansaitaan monen vuoden kovan työn ja kymmenien erilaisten kohteiden jälkeen, se opitaan erilaisten materiaalien, menetelmien, tekniikoiden ja ratkaisujen kautta. Vain tällä tavalla syntyy viisautta, näkemystä ja rakentajan vaistoa tarjota joka ikiselle kohteelle juuri kohdetta parhaiten palveleva vaihtoehto ja toteuttaa se ammattitaidolla – joustavasti, nopeasti ja laadukkaasti. Tätä työtä tekevät ihmiset, kokeneet ammattilaiset, jollaisia ovat kaikki omat tekijämme sekä yhteistyökumppanimme – turvallisuudesta koskaan tinkimättä ja ympäristön aina huomioon ottaen.

Asiakaspalvelu

Yrittäjyys julkisivurakentamisessa merkitsee aitoa halua palvella. Toimimme luottamuksellisesti ja vastuullisesti kaikkiin suuntiin: tiivis yhteistyö suunnittelijoiden, asiakkaiden, työntekijöiden, osaurakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja viranomaisten kanssa on välttämätöntä onnistuneissa rakennushankkeissa. Meille asiakaspalvelua on myös se, että kustannukset ja aikataulut pitävät, sillä ne ovat olennainen osa onnistunutta projektia ja toiminnan laatua. Ja koska monesti teemme työtämme aivan ihmisten kotien iholla, asukkaiden asumisviihtyvyys ja hyvä kommunikaatio remontin aikana ovat kunnia-asioitamme.

Kehittyminen

Tekemällä oppii. Se on perusasioita julkisivujen parantajana. Seuraamme jatkuvasti julkisivuremontoinnin materiaalien ja työmenetelmien kehitystä sekä etsimme uusia tapoja ratkaista vaativiakin saneerauskohteita kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Oma Rakennus Oy:n arvot

Vastuullisuus

-Toimimme vastuullisesti kaikkia sidosryhmiä kohtaan

-Meidän voimavarana on ammattitaitoinen henkilökunta sekä hyvät yhteistyökumppanit

-Teemme työmme laadukkaasti ja valmiiksi asti

 

Turvallisuus

-Hyvä työpaikka on turvallinen

-Yhdessä tehden saavutamme tuloksia

 

Rehellisyys

-Toimimme rehellisesti, luotettavasti ja toisia ihmisiä kunnioittaen

 

Tuloksellisuus

-Kannattavan tuloksen tekeminen takaa töiden jatkuvuuden

Ajankohtaista

8.3.2022

Tuomo Kario on nimitetty Oma Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi

Oma Rakennuksen hallitus on nimittänyt Tuomo Karion Oma Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi 18.2.2022 alkaen.

Tuomo siirtyy tehtävään tuotantopäällikön tehtävistä.

30.12.2020

Oma Rakennus Oy:n pääomistuksessa muutos

Korona Invest Oy:n hallinnoima pääomarahasto on 30.12.2020 tehdyllä kaupalla myynyt omistamansa osakkeet Jussi Airaksiselle, Korpi Capital Oy:lle sekä yrityksen toimivalle johdolle.

”Yhtiö on hyvässä kunnossa. Sillä on osaava johto ja asiakkaat arvostavat yhtiön osaamista. Olisimme mielellään jatkaneet yhtiön kasvattamista, mutta määräaikaiseksi sovitun Palvelurahaston toimikauden päättyminen ei mahdollistanut meille kasvun edellyttämien investointien toteuttamista” perustelee emoyhtiön hallituksen ja Korona Investin hallituksen puheenjohtaja Vesa Lehtomäki rahaston myyntipäätöstä.

Petteri Rontti jatkaa yhtiön toimitusjohtajana.

Tänään tehty kauppa ei vaikuta Oma Rakennus Oy:n toimintaan eikä henkilöstöön.

 

Lisätietoja: Petteri Rontti, toimitusjohtaja, puh. 040 771 1554, petteri.rontti@omarakennus.fi, www.omarakennus.fi

2.10.2020

Oma Rakennus Oy:n toteuttama urakka on jälleen saanut merkittävän tunnustuksen

Porvoon Kiinteistöyhdistys on valinnut Vuoden 2019 Peruskorjaustyöksi Oma Rakennus Oy:n Asunto Oy Porvoon Hansatie 2:ssa toteuttaman mittavan julkisivusaneerauksen.

Palkittuun urakkaan sisältyi mm. vanhan betonijulkisivun purku ja uudelleen rakentaminen. Julkisivuihin asensimme lisälämmöneristyksen sekä tuulettuvan levyrappauksen teräsrankarakenteen päälle. Päädyissä levyrappauksen sijaan asensimme keraamisen laatoituksen.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kohteen työmaapäällikkö Janne Kettumäki, puh. 050 0661 724.

Vuonna 2018 Oma Rakennuksen toteuttama As Oy Porvoonportin julkisivusaneeraus valittiin vuoden Peruskorjaustyöksi.

Linkki Uusimaa 30.9.2020 artikkeliin:

https://www.uusimaa.fi/paikalliset/3123097

22.5.2019

Vuoden 2018 peruskorjaustyö Porvoossa

Oma Rakennus Oy:n toteuttama peruskorjausurakka on saanut merkittävän tunnustuksen.
Porvoon Kiinteistöyhdistys on valinnut As Oy Porvoonportin Vuoden 2018 Peruskorjaustyöksi. 

Porvoonportissa tehtiin ryhmäkorjaushankkeena elementtiparvekkeiden uusiminen ja vesikattojen kunnostus.
Parvekkeita uusittiin yhteensä 420 kappaletta yhdeksässä talossa. Tämän lisäksi taloyhtiöiden parkkihallit saneerattiin ja
piha-alueet kunnostettiin.