Tietoa Oma Rakennuksesta

Yhteystiedot

Oma Rakennus Oy – Julkisivusi OMA Rakentaja

Tammikuussa 2017 kaksi merkittävää julkisivurakentamisen erikoisosaajaa, Suomen Lähiökunnostajat Oy ja Robert Rakennus Oy, yhdistyivät ja niiden liiketoiminta yhdistettiin ESLK-konserniin. Yhtiöt ovat ottaneet käyttöön uuden, yhteisen yritysnimen Oma Rakennus Oy:n.

Vuonna 1996 perustettu Suomen Lähiökunnostajat Oy on ollut merkittävimpiä julkisivujen perusparannusten palveluntarjoajista Etelä-Suomen alueella tärkeimpinä asiakkainaan kasvukeskuksissa sijaitsevat vuokratalo-, asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt sekä isännöintitoimistot.

Robert Rakennus on vuonna 2011 perustettu vaativien muuraustöiden, rappausten, julkisivusaneerauksen ja -rakentamisen sekä pellitystöiden asiantuntija, jonka pitkät muurausperinteet juontavat juurensa aina 1800-luvulle.

Kun kaksi julkisivurakentamisen erikoisosaajaa ovat yhdessä Oma Rakennus Oy:nä, pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaletin julkisivujen saneerauksiin ja uudisrakentamiseen sekä kustannustehokkaita vaihtoehtoja suurimmillekin kiinteistönomistajille ja erittäinkin vaativiin kohteisiin.

 

Toimintamme peruskiviä

Kokemus

Julkisivutöiden taitoa ei omaksu hetkessä. Se ansaitaan monen vuoden kovan työn ja kymmenien erilaisten kohteiden jälkeen, se opitaan erilaisten materiaalien, menetelmien, tekniikoiden ja ratkaisujen kautta. Vain tällä tavalla syntyy viisautta, näkemystä ja rakentajan vaistoa tarjota joka ikiselle kohteelle juuri kohdetta parhaiten palveleva vaihtoehto ja toteuttaa se ammattitaidolla – joustavasti, nopeasti ja laadukkaasti. Tätä työtä tekevät ihmiset, kokeneet ammattilaiset, jollaisia ovat kaikki omat tekijämme sekä yhteistyökumppanimme – turvallisuudesta koskaan tinkimättä ja ympäristön aina huomioon ottaen.

Asiakaspalvelu

Yrittäjyys julkisivurakentamisessa merkitsee aitoa halua palvella. Toimimme luottamuksellisesti ja vastuullisesti kaikkiin suuntiin: tiivis yhteistyö suunnittelijoiden, asiakkaiden, työntekijöiden, osaurakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja viranomaisten kanssa on välttämätöntä onnistuneissa rakennushankkeissa. Meille asiakaspalvelua on myös se, että kustannukset ja aikataulut pitävät, sillä ne ovat olennainen osa onnistunutta projektia ja toiminnan laatua. Ja koska monesti teemme työtämme aivan ihmisten kotien iholla, asukkaiden asumisviihtyvyys ja hyvä kommunikaatio remontin aikana ovat kunnia-asioitamme.

Kehittyminen

Tekemällä oppii. Se on perusasioita julkisivujen parantajana. Seuraamme jatkuvasti julkisivuremontoinnin materiaalien ja työmenetelmien kehitystä sekä etsimme uusia tapoja ratkaista vaativiakin saneerauskohteita kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Oma Rakennus Oy:n arvot

Vastuullisuus

  • – Toimimme vastuullisesti kaikkia sidosryhmiä kohtaan
  • – Meidän voimavarana on ammattitaitoinen henkilökunta sekä hyvät yhteistyökumppanit
  • – Teemme työmme laadukkaasti ja valmiiksi asti

 

Turvallisuus

  • – Hyvä työpaikka on turvallinen
  • – Yhdessä tehden saavutamme tuloksia

 

Rehellisyys

  • – Toimimme rehellisesti, luotettavasti ja toisia ihmisiä kunnioittaen

Ajankohtaista

2.9.2019

Annemari Paasikivi talouspäälliköksi

Annemari Paasikivi on aloittanut Oma Rakennus Oy:n talouspäällikkönä ja vastaa
yrityksen taloushallinnon prosesseista ja kehittämisestä.

Annemari on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja siirtyy Oma Rakennukselle
Are Oy:ltä, jossa hän on toiminut pääkirjanpitäjänä.

Toivotamme Annemarin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

22.5.2019

Vuoden 2018 peruskorjaustyö Porvoossa

Oma Rakennus Oy:n toteuttama peruskorjausurakka on saanut merkittävän tunnustuksen.
Porvoon Kiinteistöyhdistys on valinnut As Oy Porvoonportin Vuoden 2018 Peruskorjaustyöksi. 

Porvoonportissa tehtiin ryhmäkorjaushankkeena elementtiparvekkeiden uusiminen ja vesikattojen kunnostus.
Parvekkeita uusittiin yhteensä 420 kappaletta yhdeksässä talossa. Tämän lisäksi taloyhtiöiden parkkihallit saneerattiin ja
piha-alueet kunnostettiin.

13.3.2019

Haemme vastaavia työnjohtajia ja työmaainsinööriä vakituisiin työsuhteisiin

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Petteri Rontti, p. 040 771 1554.

Lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen PDF-muodossa29.3.2019 mennessä osoitteeseen: petteri.rontti@omarakennus.fi. Hakemus kannattaa laittaa jo aiemmin, koska haastatteluja voidaan aloittaa jo hakuaikana.

7.3.2019

Arvi Savolainen paini taas kultaa!

Arvi Savolainen jatkoi menestystään painin nuorten arvokisoissa voittamalla alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuden Serbiassa.
Arvi voitti kreikkalais-roomalaisessa painissa georgialaisen Georgi Melian 97 kilon sarjan loppuottelussa hienosti pistein 4–1.
Painin suurlupaus Savolainen voitti myös viime syksynä Suomelle ensimmäisen alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden.

Arvi käänsi tasaisen ottelun hyväkseen viimeisellä minuutilla tehdyillä pisteillä. Painimaajoukkueen valmentaja Juha Savolainen totesikin tiedotteessaan:
”Taktisesti taas loistava esitys, jossa ensimmäisellä jaksolla Arvi sai estettyä hienosti georgialaisen vahvimmat aseet”.

Arvi Savolainen on voittanut nuorten ikäluokissa jo kahdeksan arvokisamitalia. 20-vuotiaissa lahtelainen on voittanut MM- ja EM-kullat sekä MM- ja EM-pronssit.

Oma Rakennus on Suomen Painiliitto ry:n yhteistyökumppanina tukemassa maamme painimenestystä.

 

Onnittelua ja menestystä edelleenkin Arville!

4.3.2019

Rakennusinsinööri Rami Levomäki on nimitetty tuotantopäälliköksi Oma RakennusOy:öön 4.3.2019 alkaen.

Rami vastaa yrityksemme Korjausrakentaminen –liiketoiminnan tuotannosta. Hänellä on vahva osaaminen julkisivusaneerauksista yrittäjänä sekä Paanurakenteen ja viimeksi Consti Julkisivut Oy:n työpäällikkönä.
Toivotamme Ramin lämpimästi tervetulleeksi Oma Rakennukseen.

3.1.2019

Oma Rakennuksella uudet toimitilat

Olemme vuodenvaihteessa muuttaneet uusiin toimitiloihin.

Uusi osoitteemme on Tulkintie 29, 01740 Vantaa.