Julkisivusi OMA Rakentaja

Julkisivut uudiskohteisiin

Tutustu referensseihimme

Olemme ylpeitä kokemuksestamme ja ammattitaidostamme, mikä velvoittaa meidät vaalimaan huolellisuutta rakentamisen kaikissa vaiheissa, kokonaisuudesta pieniin yksityiskohtiin.

Julkisivujärjestelmät

Julkisivu on rakennuksen näkyvin osa ja ensivaikutelman antaja. Siksi julkisivurakentaminen vaatii erityistä ammattitaitoa ja asennetta. Teemme erilaiset julkisivurakenteet sekä uudis- että saneerauskohteisiin: asennamme konsolikannakkeet runkoon, lämmöneristämme, muuraamme, rappaamme, pellitämme ja levytämme – ja aina teemme yhtä huolella kuin omaamme.

Muuraukset

Edustamme muurauksen huippuosaamista erittäin pitkällä perinteellä.

Kaikenlaiset muuraustyöt ovat ydinosaamistamme: mm. julkisivu-, väliseinä- ja harkkomuuraukset sekä perustukset. Muurarimme ovat kokeneita ammattilaisia, joiden alalla tunnustetun ammattitaidon näkee työn jäljessä.

Rappaukset

Myös rappaus vaatii kokemusta ja ammattitaitoa, jotta lopputuloksena on kaunis, pieteetillä tehty julkisivu, joka kestää säätä ja katsetta läpi vuosien. Monipuolinen osaamisemme kattaa vaativimmatkin julkisivukohteet: 3- tai 2-kerrosrappaukset, kuultorappaukset ja slammaukset sekä eriste-, levy- ja terastirappaukset.

Julkisivupellitykset

Teemme erilaiset julkisivupellitykset, usein muiden julkisivutöiden ohessa. Huolehdimme töiden vaiheistuksesta mm. muuraus- ja rappaustöiden yhteydessä ja eri julkisivurakenteiden liittymistä. Palveluihimme kuuluvat mm. kasettipellit, suomupellitykset, vesipellit, peltilistat, ikkunapellit, kynnyspellit ja pinnoitetut pellit.

Vesikattorakenteet

Toteutamme myös vesikattorakenteiden pellitykset kuten konesaumakatot, kattoremontit, piipun pellitykset sekä sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Tommi Suominen

Teknisen toimiston päällikkö

040 596 1581
tommi.suominen@omarakennus.fi