Julkisivusi OMA Rakentaja

Referenssit

Projektet Isabella, Helsinki

2020-2021

Jätkäsaaressa sijaitseva kolmen rakennuksen kerrostalohanke. Oma Rakennuksen urakka sisälsi mm. julkisivumuuraukset ja -pellitykset sekä väliseinien muuraukset.

Punanotkonkatu 2, Helsinki

2019-2020

Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevan korttelihankkeen julkisivu- ja väliseinäurakka.

Urakkaamme kuului julkisivun lämmöneristämiset, muuraukset, levytykset, rappaukset ja pellitykset. Rakennukseen tuli paljon erilaisia julkisivurakenteita ja -materiaaleja, mm. rappaukset muurauksen päälle, levyrappaukset, eristerappaukset, kaarevia muotoja, parvekerakenteita, konesauma-, kattoikkuna- ja erilaisia sadevesi- sekä liittymäpellityksiä Rheinzink-pellillä.

Taideyliopisto, Helsinki

2020

Taideyliopiston uudisrakennuksen ja saneerausosien, mm. pyöreiden siiloseinien julkisivujen eriste-, levy- ja perinnerappaukset sekä julksivupellitykset.

Vuosaaren lukio, Helsinki

2020-2021

Vuosaaren lukion uudisrakennuksen julkisivu- ja väliseinäurakka, sisältäen muurauskonsolien asennukset, lämmöneristämiset, muuraukset ja julkisivupellitykset sekä sisätiloissa väliseinämuuraukset.

Viherlaakson koulu ja lukio, Espoo

2021

Viherlaakson koulun ja lukion saneerauksen ja uudisrakentamisen yhteydessä julkisivu- ja väliseinäurakka. Urakkamme sisälsi mm. muurauskonsoleiden ja lämmöneristeiden asennukset, muuraukset sekä julkisivupellitysten asennukset. Sisäpuolella teimme muurattavat väliseinät.

Project Avenue

2020

Annankatu 18, Helsinki

Toimistokäytössä olevan rakennuksen peruskorjaus kongressihotelliksi.

Oma Rakennus Oy:n urakka sisältää mm. kevytrakenteisten ja muurattavien ulkoseinien sekä yläpohjarakenteiden asennuksia/uusimisia niin laajennus- kuin saneerattaville alueille. Lisäksi muurausurakan ulko- ja väliseiniin sekä tekniset rappaukset.

2021

Julkisivukorjausurakka, jonka sisältönä mm. konservaattorin tehtävät, terasti- ja hienorappauksien uusimiset, julkisivukoristeiden kunnostukset sekä tiilimuurauksen korjaukset ja uusimiset. Julkisivuissa on erilaisia rakenteita ja hienoja yksityiskohtia.

Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki

2020

Laajamittainen hotellin peruskorjaus, jossa Oma Rakennus Oy toimii osaurakoitsijana.

Urakkamme käsittää mm. ulko- ja väliseinärakenteiden uusimisia ja teknisiä rappauksia, kuten roilojen täyttö- ja pumppurappauksia.

2021

Urakka julkisivujen korjauksista ja kunnostuksista, sisältäen mm. rappaus- ja betonivaurioiden korjauksia, rappaukset ja maalaukset. Terastirappausten kunnostukset sekä luonnonkivisokkeleiden saumakorjaukset. Parvekelaattojen ja betoniräystäiden korjaukset, Tornin huipun betonipilareiden ja peltiosien kunnostukset.

Lauttasaaren Ala-aste ja Päiväkoti

2019

Koulu- ja päiväkotirakennuksen julkisivu-urakka. Tuulettuvat levyrappaus, ulkoseinän alumiinilevytykset: perforoidut viisteiset levyt, kasettipellitykset seiniin ja alakattoihin.

HEKA Myllypuro

2020

Myllymatkantien Palvelukeskuksen saneeraushankkeen julkisivumuurausurakka. Muurattavaa seinää yli 5000 m2, muurauskannakejärjestelmän asennus.

As Oy Helsingin Vihdintie 19

2020

Kahden asuinkerrostalo julkisivu- ja vesikattourakka. Tuulettuvaa julkisivua erilaisilla pintamateriaaleilla: levyrappaus, paneeliverhous, konesaumapellitys. Alla teräksiset konsolirakenteet. Konesaumakatto.

As Oy Kulmavuorenkatu 4

2014

Helsingin Sörnäisissä sijaitsevan asuinkerrostalon julkisivujen saneerausurakka.
Vanha ulkokuori purettiin, alusta kunnostettiin ja lämmöneristettiin sekä
parvekerakenteet korjattiin.
Julkisivu rakennettiin uudelleen, parvekkeet pinnoitettiin, ikkunat ja parvekeovet uusittiin.

Haavi-kortteli, Kalasatama Helsinki

2019

Julkisivujen rakentaminen, muuraus ja pellitysurakka sekä väliseinämuuraukset.
Noin 6000 m2 muurattavaa seinää.

Unioninkatu 30, UN30-hanke, Helsinki

2019

Tekniset rappaukset, kapselointi- ja väliseinämuurausurakka.

Ruoholahdenkatu 21, RUOHO 21-hanke, Helsinki

2019

Tekniset rappaukset, kapselointi- ja väliseinämuurausurakka.

As Oy Helsingin Pikkutylli

2019
Asuinkerrostalojen julkisivujen rakentaminen.
Urakkaamme sisältyi julkisivujen lämmöneristys, facade-muuraus ja rappaus sekä julkisivupeltien asennus. Lisäurakkana väliseinien muuraus.

Kesätuulentie 3-5, Porvoo

2019
Oppilasasumiseen osoitettujen soluasuntojen käyttötarkoituksen muutoksella, saatiin uusia asuinhuoneistoja 44 kappaletta. Samassa yhteydessä uusittiin julkiset tilat ja rakennuksen ulkovaippaa ehostettiin.

As Oy Porvoon Aleksanterinranta

2018
Kahden asuinkerrostalon julkisivu-urakka. Projekti toteutettiin Weberin tuulettuvalla SerpoVent Pro-järjestelmällä: sisäkuoreen kiinnitettävä teräksinen kannakejärjestelmä, koolaus, levytys kiviaineslevyllä sekä rappaus. Urakkaan sisältyi myös kuitusementistä valmistun julkisivupaneelin asennus sekä julkisivun ja kattopellitysten asentaminen.

Isku NiemiKampus, Lahti

2018
Tehdaskiinteistöön saneerattavan Kampuksen rapattujen julkisivurakenteiden lisäeristäminen ja rappausurakka. Yli 5000 m2/jm tehtyä pintaa.
Jatkourakkana kohteen julkisivupellitysten ja peltirakenteiden asentaminen.
Urakat toteutettiin erittäin tiukassa aikataulussa sovitun mukaisesti.

K Oy Lahden Centrum, Lahti

2018

Vilkasliikenteisten katujen risteyksessä sijaitseva kiinteistöön uusittiin ikkunat ja ovet. Parvekkeet kunnostettiin ja julkisivuihin tehtiin vaativia terastirappauksia, koko rakennuksen ympyröivillä telineillä.

As Oy Savon Valtatie, Lahti

2018
Rakennuksen ulkovaipan rakenteet uusittiin kokonaisurakassa. Vanhat parvekkeet purettiin ja tilalle valettiin uudet betonilaatat. Ikkunat ja ovet uusittiin tuomaan energiatehokkuutta ja asumisviihtyisyyttä. Julkisivujen vanhat eristeet ja ulkokuoret purettiin pois ja korvattiin paremmilla ja näyttävillä materiaaleilla. Samassa yhteydessä rakennuksen kellarikerrokseen rakennettiin viisi kappaletta uusia asuinhuoneistoja myyntiin.

As Oy Vesijärventorni, Lahti

2018
Kohde on toteutettu kokonaisurakkana jonka sisältöön kuului julkisivukunnostusten lisäksi parvekkeiden raskasbetonikorjaus ja uuden vesikatteen rakentaminen. Pelastustiet rakennettiin samassa urakassa vastaamaan nykymääräyksiä.

 

Porvoonportti, Porvoo

2018

Elementtiparvekkeiden uusiminen ja vesikattojen kunnostus tehtiin ryhmäkorjaushankkeena. Parvekkeita uusittiin 420 kpl yhdeksässä talossa. Kaikkien talojen vesikatot uusittiin ja sokkelikerroksen ovet n. 100 kpl vaihdettiin uusiin. Taloyhtiöiden parkkihalliin tehtiin kokonaisvaltainen saneeraus pihakansineen. Pelastuslaitoksen nostopaikat rakennettiin samalla kun pelastustiet ja piha-alueet kunnostettiin

As Oy Forssan Kartanon-Hovi, Forssa

2018

Kokonaisurakkaan kuului parvekkeiden raskas betonikorjaus ja julkisivujen uusiminen muuraamalla sekä levyverhouksella. Parvekkeiden tausta- ja sivuseinät paneloitiin jolloin saatiin todella kaunis kokonaisuus johon kuului uudet parvekekaiteet ja parvekelasit.

As Oy Myyrinoksa, Vantaa

2018

Pesubetonisen kerrostalon päätyjulkisivut purettiin pois ja tilalle muurattiin uudet. Rakennuksen parveke- ja sisäänkäyntisivut rapattiin paksurappauksella. Uudet ikkunat ja ovet asennettiin jokaiseen huoneistoon. Rakennuksen vesikatto vaihdettiin uuteen ja rakennettiin uudet räystäät.

As Oy Helsingin Luhtahuitti

2018

Asuinkerrostalojen julkisivujen rakentaminen.
Urakkaamme sisältyi julkisivujen lämmöneristys, facade-muuraus ja rappaus sekä julkisivupeltien asennus. Lisäurakkana väliseinien muuraus.

Hansatie 4-6, Porvoo

2017
Parvekkeiden raskasbetonikorjaus, johon kuulun myös ikkunat ja ovet, toteutettiin neljään kerrostaloon samassa kokonaisurakassa julkisivuille tehtyjen muutosten kanssa. Lisälämmöneristysten ja verhouksen lisäksi julkisivut saivat uudet parvekekaiteet sekä sisäänkäyntiovet, joita suojaa uudet katokset.

As Oy Oksapuisto, Lahti

2017
Asuinkerrostalon julkisivujen lisälämmöneristämisen ja parvekkeiden kunnostuksen lisäksi rakennettiin uudet räystäät suojaamaan seinärakenteita ja tuomaan näyttävyyttä koko rakennukselle. Yksityiskohtia otettiin huomioon uusimalla tammiovet. Rakennuksen toimivuuden kannalta tärkeät salaojat uusittiin ja samalla rakennettiin uudet piha-alueet ja käytävät.

As Oy Vuohinen, Lahti

2016

Valjaskadulle saatiin näyttävä kokonaisuus kun kahden rakennuksen julkisivut uusittiin ja vesikattotöiden yhteydessä rakennettiin uudet räystäät. Uudet ikkunat viimeistelivät uuden julkisivun. Turvallisuusasiat otettiin huomioon rakentamalla pelastustiet ja kokonaisuuden kruunasi pihojen kunnostus

Joukahaisentie 3-5, Porvoo

2016
Kevätkummussa sijaitsevat talot saivat asumisviihtyvyyttä ja esteettömyyttä kun jokaiseen neljäänkymmeneen asuntoon pääsee nyt rakennetulla hissillä, uuteen juuri kunnostettuun porraskäytävään. Samassa urakassa julkisivut eristettiin ja verhottiin tuulettuvalla levyrakenteella sekä vesikattojen kattohuovat uusittiin. Piha-alueella otettiin myös esteettömyys huomioon kun pihat kunnostettiin ja rakennettiin leikkipuisto.

As Oy Poppelipolku 3, Lahti

2014

Isossa taloyhtiössä päätettiin toteuttaa kerralla kaikkien neljän asuinrakennuksen ulkovaipat kuntoon. Julkisivuverhouksen ja eristämisen lisäksi kohteessa kunnostettiin parvekkeet sekä vesikatot. Piha-ja salaojatöiden lisäksi uusittiin parvekkeiden ja yleistentilojen sähköjohdot ja laitteet.

Heka Puotila, Rusthollarintie 10, Helsinki

2018-2019
Useamman talon saneerauksen yhteydessä julkisivurakenteiden, eristeiden, muurauksen ja peltien ja parvekkeiden uusiminen sekä väliseinien muuraus.

Kiinteistö Oy Metsätapiola, Espoo

2011-2012

Julkisivu-, väliseinä- ja harkkomuurausurakka yhteensä noin 10 000 m2 muurattua seinää, erikoisuutena siksak-muuraus. Työ jatkui vanhassa osassa väliseinämuurauksina.

Arcadiahallen ja opiskelija-asunnot, Helsinki

2018

Kyläsaaressa sijaitseva urheiluhalli- ja asuntorakennus.
Julkisivujen ja väliseinien muurausurakka, muurattavaa yhteensä
Noin 3000 m2, rakennuksen pääty kaarevana.

Bostads Ab Gullkronan, Helsinki

2017-2018
Mannerheimintiellä sijaitseva suuri asuinkerrostalo.
Oma Rakennuksen urakkaan kuului julkisivujen muuraus sekä pellitykset. Muurattavaa seinää n. 4500 m2, osaksi vaativaa pitsimuurausta.

As Oy Helsingin Capri

Jätkäsaareen valmistuvan asuinkerrostalon julkisivu-urakka ja väliseinämuuraukset. Julkisivut lämmöneristetään ja muurataan, julkisivupellitykset asennetaan ko töiden yhteydessä. Työt alkavat elokuussa 2017 ja valmistuvat urakkamme osalta tammikuussa 2018. Yhteistyössä UMR:n kanssa.

Heka Myllypuro, Helsinki

2017
Kahden asuinkerrostalon saneerausurakka, jossa Oma Rakennuksen urakkaan sisältyi julkisivut ja muuratut väliseinät. Urakka käsitti mm. julkisivujen lämmöneristämisen, levyrankojen ja kiviaineslevyjen asentaminen, julkisivurappaus ja –pellitys sekä väliseinämuuraukset.

As Oy Hakunilan Puisto, Vantaa

2017-2018
Kahden asuintalon ulkovaipan kunnostus- ja uusimisurakka.
Urakkaan sisältyi rakennuksen ulkokuoren purku ja lämpörappaus, uusien seinälaattojen asennus, vesikaton ja parvekkeiden kunnostus sekä ulko-ovien ja ikkunoiden uusiminen.

Kevätkummun koulu, Porvoo

2016-2017
Julkisivu- ja väliseinäurakka.
Urakka käsitti mm. julkisivujen lämmöneristämisen, facade-muurauksen, rappauksen tiilen ja julkisivulevyn päälle, julkisivupellitykset sekä seinälevyjen asennukset ja rappaukset.

As Oy Saarimäki, Pitkänsillanranta 17, Helsinki

2017

Julkisivujen ja parvekkeiden uusimistyöt. Sisäpihan ulkoseinän rappaukset uusitaan ja maalataan, tuuletusparvekkeet, ikkunat ja ovet kunnostetaan ja julkisivupellitykset uusitaan. Sisäpihan piippu puretaan, vesikatto kunnostetaan, luonnonkivipinnat pestään ja saumaukset kunnostetaan. Urakka-aika keväästä syksyyn 2017. Toimimme kohteessa pääurakoitsijana.

Technopolis Ruoholahti, Helsinki

2017
Vaihe 3. Kampuksen julkisivu- ja väliseinäurakka. Urakkaan sisältyi julkisivujen osalta lämmöneristys, muuraus ja pellitysten sekä peltirakenteiden asennus. Sisätiloissa väliseinien muuraus.

Haso Tammiontie ja As Oy Helsingin Suopursunpuisto

2017-2018
Neljän kerrostalon julkisivutyöt ja väliseinämuuraukset. Urakkaan kuuluu mm. julkisivujen lämmöneristämiset, muuraukset, rappaukset ja peltityöt: koko julkisivurakenne sivukuorielementistä ulospäin.

Paapuurin Päiväkoti, Espoo

Julkisivurakenteiden teko: lämmöneristäminen, muuraus- ja rappaus Facade-järjestelmällä, julkisivupellitykset, levyrappaus, betonipintojen rappaus, väliseinämuuraus. Yhteistyössä Rakennus Omeran kanssa. Urakka alkoi maaliskuussa 2017.

Pohjois-Tapiolan Päiväkoti, Espoo

Julkisivurakenteiden teko: lämmöneristäminen, muuraus ja rappaus Weberin Facade-järjestelmällä, julkisivupellitykset, levyrappaus, betonipintojen rappaus, väliseinämuuraus. Yhteistyössä Rakennus Omeran kanssa. Urakka alkoi helmikuussa 2017.

Kalasataman Terveys- ja Hyvinvointikeskus Tehyke, Helsinki

2016-2017
Uudisrakennuksen julkisivujen rappaus- ja pellitysurakka.

As Oy Sipoon Domino

Nikkilän keskustaan rakentuvien kahden seniorikerrostalon julkisivujen rappaus- ja pellitysurakka yhteistyössä Työyhteenliittymä O-TYL Onnenrakentajien kanssa. Urakka alkoi syksyn 2016 aikana ja valmistui keväällä 2017.

As Oy Helsingin Koskikara, Lauttasaari

2016-2017

Asuinkerrostalojen julkisivujen rakentaminen.
Urakkaamme sisältyi julkisivujen lämmöneristys, facade-muuraus ja rappaus sekä julkisivupeltien asennus. Lisäurakkana väliseinien muuraus.

Kvarteret Victoria, Jätkäsaari Helsinki

2015-2017
Kulttuuria, liiketoimintaa ja asumista palvelevan korttelin julkisivu-urakka runkoelementistä ulospäin: lämmöneristäminen, muuraus ja julkisivupellitykset ja peltirakenteet mm. alumiinipronssipellillä. Kevytrakenteisten julkisivujen ja teräsrakenteisten parvekkeiden lattioiden ja kattojen teko. Lisäksi muurasimme väliseinät ja asensimme väliseinäelementit.

Eduskuntatalo

2015-2017
Eduskuntatalon saneerauksen alaurakka, tekniset rappaukset sekä sisätilojen seinä- ja kattopintojen erityyppisiä rappauksia.
Lisäurakkana mm. Crittal-ikkunoiden välitilojen kunnostukset.

Rake-talo, Bulevardi 2-4, 6, Helsinki

2015-2016
Mannerheimintien päässä, Erottajan ja Bulevardin kulmassa sijaitsevan Raketalon ja Bulevardi 6:n katujulkisivujen korjausurakka, joka käsitti julkisivukoristeiden ja rappausten korjaukset ja uusimiset, betonirakenteiden korjaukset, pellitysten uusimiset ja ikkunapuitteiden maalaukset.

HUS Naistenklinikka

2015-2016
Julkisivu- ja väliseinäurakka. Rakensimme erilaisia ulkoseinärakenteita: konsoliasennukset, lämmöneristämiset, muuraus, 2- ja 3-kerrosrappaukset, pellitys, kevytrakenteisia ulkoseiniä sekä muurattuja väliseinärakenteita.

Maunulatalo, Helsinki

2016
Julkisivujen lämmöneristys ja muurausurakka. Muuraustöihin sisältyy mm. niinsanottua pitsimuurausta sekä erilaisia väliseinämuurauksia.

As Oy Pajuniityntie 3-5, Helsinki

2015-2016
Toimimme kohteen pellitysurakoitsijana.

As Oy Espoon Lasimies

Rakennuskartio Oy:n kohde, kerrostalon rakennushanke. Julkisivu-urakkaamme sisältyvät rangoitukset, levytykset ja levyrappaukset, betonielementtien pinnoitukset ja maalaukset sekä julkisivupellitykset, ranskalaisten parvekkeiden asennukset sekä väliseinä- ja hormimuuraukset. Urakka alkoi elokuussa 2015.

As Oy Huopalahdentie 16, Helsinki

Asuinkerrostalon parvekekorjausurakka sisältäen parvekkeiden uusimisen kaiteineen, parvekekattojen rakentamisen, parvekelasitukset sekä sisäpihan julkisivun rappausmaalauksen. Yhteistyössä Vahasen ja Isännöitsijätoimisto Aimo Astalan kanssa. Urakka-aika 2-9/2015. Toimimme pääurakoitsijana

Ilmalanrinne 1, Helsinki

2015
Suuren toimistotalon julkisivujen rakennusurakka. Kokonaisurakkaan kuuluvaa seinäpinta-alaa noin 7000 m2. Urakkaan kuuluivat teräsrankojen ja BluClad-julkisivulevyjen asennukset, led-valonauhojen kiinnitysosien asennukset, levyrappaukset SerpoVent-järjestelmällä sekä julkisivun pellitykset. Kellarikerroksen seinän 2-kerrosrappaus. Työt alkoivat helmikuussa ja valmistuivat osaltamme loppusyksyllä.

Diakonia Ammattikorkeakoulu DIAK, Kyläsaari Helsinki

2015
Muuraus- ja rappausurakka sekä julkisivun pinnoitusurakka Corten-teräs-levyl

OP Pohjola, Vallila Helsinki

2014-2015
1.vaihe: A-talon julkisivun purku ja uudelleen rakentaminen: lämmöneristäminen, rappaus, julkisivujen ja räystäiden pellitys sekä vesikaton uusiminen.
2.vaihe: Rakennuksen katujulkisivu-urakka, kuten 1.vaiheessa.

Kevytrakenteisten ulkoseinien rakentaminen. Urakkaan sisältyi suoria ja kaltevia seiniä, yhteensä yli 3000 m2.

Vesikaton purku- ja uudelleen rakentamisurakka.
Muurausurakka: julkisivumuurauksen uusiminen ja väliseinämuuraus.

As Oy Järvenpään Torni

2015

Asuinkerrostalon julkisivu-urakka, joka käsitti julkisivumuuraukset, levy- rappaukset, betonielementtien pinnoitukset, julkisivupellitykset sekä ranskalaisten parvekkeiden asennukset. Rapattavat seinät teräsrangoitettiin, levytettiin ja rapattiin.

Helsingin Energia

Helenin 11 muuntamorakennuksen julkisivujen ja vesikattojen saneerausurakointi. Urakat alkoivat kesän 2014 aikana ja jatkuivat kevääseen 2014.

Opinmäen Kampus, Espoo

2014-2105
Kampusalueen muurausurakka, käsittäen julkisivu- ja väliseinämuuraukset, yhteensä noin 10 000 m2 seinäpinta-alaa. Julkisivut ovat käsinlyödystä ruukintiilestä, saumaus hierrettiin seinäpintaan.

Topeliuksenkatu 20, Helsinki

2014
Folkhälsanin saneerauskohteen rapattujen julkisivujen ja parvekkeiden korjausurakka sekä väliseinämuuraus.

Kulmavuorenkatu 4, Helsinki

Keväällä 2014 alkanut asuinkerrostalon julkisivujen kunnostusurakka. Työ sisälsi vanhan ulkoseinärakenteen purkamisen, villoitus ja rappaustyöt, parvekkeiden kunnostuksen sekä ovien ja ikkunoiden uudistamisen. Urakka valmistui syksyn 2014 aikana.

Forum, Helsinki

Kauppakeskuksen laajennus- ja perusparannushankkeen osaurakka yhteistyössä Haahtela-rakennuttaminen Oy:n kanssa. Väliseinien muurausurakka, muurattavaa noin 1500 m2. Urakka alkoi 10/2013 ja valmistui kesällä 2014.

Majsvansen, Kyläsaari Helsinki

2013-2014
Opiskelija-asuntolan kivirakenteisten väliseinien asennusurakka, Acotec-asennukset ja kahimuuraus. Urakkaan sisältyivät tuulensuojalevyn asennukset ja julkisivumuuraus Tiileri-ruukintiilestä sekä julkisivujen pellitystyöt.

Stiftelsen Arcadan uudisrakennus Fastighets Ab Majparken ja Bostads Ab Majlunden, Kyläsaari, Helsinki

Yhteistyössä Haahtela rakennuttaminen Oy:n kanssa. Väliseinä, eristys- ja julkisivumuurausurakka, muurattava pinta-ala yhteensä noin 3000 m2. Maaliskuu–syyskuu 2012. Acotec-kevytbetoniväliseinä- ym. rakennustöitä

Panuntie, Osmontie 47 ja Osmontie 45, Käpylä Helsinki

2013-2014
Asuinkerrostalojen julkisivumuuraus- ja väliseinäurakka. Urakan seinäpinta-alaa on n. 4000 m2. Urakkaan sisältyi mm. villoitus-, muuraus-, rappaus- ja julkisivupellitys.

Otakaari 18, Espoo

2014
Aalto-yliopiston opiskelija-asuntolan julkisivu-urakka: villoitus ja muuraus.

Vuolukiventie 1, Helsinki

2012-2014
Korjaus: Julkisivusaneerausurakka, vanhan pinnoituksen poisto, lisäeristäminen ja rappaus sekä julkisivupellitykset.
Uudisrakennus: väliseinämuuraus ja julkisivujen eristäminen, muuraus- ja rappaustyöt.

 

 

Kalasatama Kotikortteli, Helsinki

2012-2013
1-3.vaiheissa toteutettu korttelin julkisivujen ja väliseinien muuraus. Kaikkiaan projektissa muurattavaa pinta-alaa noin 8300 m2.

.

OIH Maarinranta, Otaniemi

2012
Aalto-yliopiston uudisrakennus Otaniemessä. Erittäin tiukalla aikataululla tehty noin 3500 m2 julkisivumuurausurakka.

 

Indonesian Suurlähetystö

2011
Julkisivun saneerausrappaus tulipalon jälkeen. Kohde on hieno 1950-luvun rakennus ja julkisivu kunnostettiin, rapattiin ja maalattiin alkuperäiseen asuun.

As Oy Helsingin Isolokki, Arabianranta

Yhteistyössä SRV Rakennus Oy:n kanssa. Muuraus- ja eristysurakka noin 1800 m2, kohteessa myös muita rakennustöitä. Toukokuu 2011 – toukokuu 2012.

Ryhmäkorjaushanke säästi Keravalla aikaa ja rahaa

2016-2017
Keravan Kajavakadulla koettiin varsinainen muodonmuutos, kun ryhmäkorjaushankkeessa seitsemän taloa neljästä eri taloyhtiöstä – yhteensä 320 asuntoa – saivat uuden julkisivun. Projekti alkoi keväällä 2016 ja valmistui etuajassa kesällä 2017. Kustannustehokkaat ryhmäkorjaushankkeet tuovat paljon etuja ja sopivat lähekkäin sijaitseville taloyhtiöille, joiden hallitusten välinen yhteistyö toimii. Asumishaitat lyhenevät, kun kaikki pystytään tekemään kerralla.
Toimimme kohteen pääurakoitsijana.