Julkisivusi OMA Rakentaja

Parvekkeet, ikkunat & ovet

Tutustu referensseihimme

Parveke on tärkeä osa kotia

Asukkaalle parveke antaa viihtyisän oleskelutilan, jossa on mukava nauttia kiireettömistä hetkistä. Tiedostamme, että kiinteistön arvoa määritettäessä parvekkeilla on suuri merkitys. Parvekekorjauksiin valitsemme juuri sellaiset tuotteet ja työtavat, jotka soveltuvat parhaiten kohteen korjaustarpeisiin.

Parvekekunnostuksen jälkeen nousevat niin asunnon arvo, kokonaisuuden esteettisyys, asukastyytyväisyys kuin viihtyvyyskin. Palvelumme parvekekorjauksissa ovat mm. hiekkapuhallus, asbestinpurku, betoninkorjaus, tasoitustyöt, rappaustyöt, maalaukset, lattiapinnoitukset, elementtisaumaukset, kaideasennukset ja lasitukset. Kaideasennukset ja lasitukset toteutamme yhteistyökumppanimme kautta.

 

Ikkunat ja ovet

Käyttäjälähtöisyys edellä

Ikkunoilla on erittäin näkyvä rooli kunnostuksen lopputuloksessa. Ikkunalta vaaditaan paljon: niin kestävyyttä, esteettisyyttä kuin asumisen viihtyisyyden luomistakin. Sen tulee pysäyttää tehokkaasti melu, veto ja kosteus. Ikkunan on läpäistävä hyvin valoa ja eristettävä lämpöä. Ikkunoiden ja parvekeovien suunnittelussa ja valmistuksessa ovat keskeisellä sijalla kestävyys, eristyskyky, teknisesti edistykselliset ratkaisut ja huolellisesti valitut materiaalit. Tärkeintä on käyttäjälähtöisyys: ikkunoita ja -parvekeovia on helppo käyttää ja hoitaa, niillä saadaan kustannustehokkaasti aikaan viihtyisä, taloudellinen ja ympäristön huomioiva tila.

Yhteistyökumppanimme valmistavat ikkunat ja parvekeovet mittatilaustyönä sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaan. Saat meiltä juuri kohteen mukaan räätälöidyn ratkaisun, joka nostaa paitsi asumismukavuutta myös kiinteistön arvoa.

Tutustu referensseihimme

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Tommi Suominen

Teknisen toimiston päällikkö

040 596 1581
tommi.suominen@omarakennus.fi