Julkisivusi OMA Rakentaja

Julkisivukorjaus

Laadusta tinkimättä, asukkaiden ehdoilla

Julkisivuremontti vaatii vankkaa ammattitaitoa ja luotettavuutta. Julkisivun tehtävä on suojata rakenteita sekä toimia eristeenä. Asianmukaisesti kunnostettu julkisivu lisää asumismukavuutta ja nostaa paitsi kiinteistön arvoa myös sen esteettistä arvoa sekä säästää energiaa ja pidentää rakennuksen käyttöikää.

Olemme vuosien varrella olleet mukana kehittämässä monia työmenetelmiä, joilla julkisivu saadaan kestävämmäksi. Esimerkiksi tuulettuvan julkisivun kestävyys perustuu siihen, että julkisivu jaetaan kerroksittain lämpöliikkeet salliviksi alueiksi.

Meille on tärkeää, että korjausten aikana käytämme työtapoja, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa talon asukkaille. Esimerkiksi käytämme märkähiekkapuhallusta, joka ei pölytä ympäristöä.

Teetä kuntoarvio

Julkisivu tarvitsee aika ajoin huoltoa ja seurantaa. Kun teetät meillä kuntoarvion, tutkimme pintojen ja rakenteiden kunnon sekä esitämme arvion, missä vaiheessa saneeraus on järkevintä toteuttaa. Kokemuksemme perusteella ja monien materiaaliratkaisujen toteuttajina voimme suositella kohteeseesi juuri oikeanlaisen pinnoitevaihtoehdon.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Tommi Suominen

Teknisen toimiston päällikkö

040 596 1581
tommi.suominen@omarakennus.fi